Презентація Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва (UHBDP)

27 жовтня 2017 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася робоча зустріч ректора університету В’ячеслава Шебаніна з менеджером Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва (UHBDP) Дмитром Ніколаєвим. Проект фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, реалізується та співфінансується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (МЕDА).
В рамках презентації проекту Дмитро Ніколаєв проінформував здобувачів вищої освіти та викладачів університету про основні завдання проекту, який направлено на посилення можливостей дрібних сільськогосподарських товаровиробників, малих та середніх фермерів, виробників плодоовочевої продукції та інших зацікавлених учасників у підвищенні рівня ефективності ведення господарства, стабільності та конкурентоздатності. Він запропонував студентам прийняти участь у конкурсному відборі до агроінтернатури і пройти оплачуване стажування в найкращих господарствах області. Така реалізація основних елементів дуального навчання, на основі соціального партнерства, покращить навички практичної підготовки випускників університету та сприятиме їх подальшому працевлаштуванню.
Науково-педагогічні працівники Миколаївського НАУ за фінансової підтримки проекту матимуть змогу проводити дослідження про тенденції плодоовочевого ринку, новітні агротехнології, засоби захисту рослин, добрива із виданням навчальних посібників і підручників, друком своїх статей в сучасному журналі “Агроіндустрія”.
Перед учасниками заходу виступили відповідальний за його реалізацію від університету канд. екон. наук, доцент Віталій Кузьома та виконавчий директор благодійного фонду “Ласка” Ірина Купрієвич.
Спільними заходами Миколаївського національного аграрного університету та Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва (UHBDP) планується проведення днів практичної підготовки, днів поля, конференцій, тренінгів, семінарів, круглих столів, конкурсів для студентів, вебінарів, робочих зустрічей та інших заходів.
Проект триватиме до 2021 року.






міжнародне співробітництво, презентація проекту,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget