Хочу бути корисним іншим, а не тільки жити заради себе

    Більшість людей воліють жити під копірку тобто діяти за чітко встановленими правилами, не відступаючи від загальноприйнятої норми. Але в кожному колективі є неординарні особистості, що відрізняє їх від інших.
    Така людини є в студентському самоврядуванні інженерно-енергетичного факультету, це Гавриленко Сергій – голова профспілкового сектору факультету, відмінник навчання, генератор ідей, капітан команди «Пансіонат енергетики».

    У чому ж виражається його особистість? Що значить його неординарність? Сергій володіє підвищеною волею і почуттям відповідальності перед собою і людьми. Особистість його унікальна сама по собі, вона природна. Не минаючи закони світобудови, він насмілюється жити за власними правилами, прагне бути корисним і іншим, а не тільки жити заради себе.

    Висока мотиваційна готовність до навчання викликає потребу в досягненні успіхів. Пізнавальна спрямованість, безпосередній інтерес до навчання, бажання отримати знання для подальшої суспільно корисної діяльності дозволило Сергію на протязі двох останніх років бути відмінником навчання, неодноразовим учасником Всеукраїнських конкурсів наукових робіт, займати першу строку у рейтингу успішності здобувачів вищої освіти спеціальність 141 «Енергетика, електротехніка та електромеханіка». Враховуючи відмінні успіхи в навчанні та активну участь у громадському житті університету він був рекомендован на призначення академічної стипендії імені М.С. Грушевського на перший семестр 2017-2018 навчального року.
    Сергій неординарна людина, він не боїться відрізнятися від інших, йому потрібні докази власної значущості і цінності життя, тому він прагне проводити час не даремно, а так, щоб принести собі і оточуючим максимальну користь. Творча ініціатива та неймовірний потенціал цієї людини дозволяє студентському самоврядуванню інженерно-енергетичного факультету втілювати в реальність низку заходів та проектів, які направленні на організацію студентського дозвілля.


    Такі заходи як презентація талантів першокурсників, розважальні шоу «Вечори на хуторі поблизу Аграрки», «Хто зверху», тижневі заходи присвячені постаті Великого Кобзаря: виставка художньої літератури, інсценізації, конкурс читців поетичних творів Тараса Шевченка, виставка українського мистецтва, виробів і малюнків та інше є постійними заходами на факультеті.




    Всім відомо, що завдяки почуттю гумору набагато легше йти по життєвому шляху, протистояти неприємностям, приймати рішення і вирішувати проблеми. Почуття гумору дозволяє легко отримати додатковий успіх у спілкуванні. Сергій, здатний оцінювати ситуацію і тактовно жартувати, дивуючи оточуючих веселими добірними жартами і мініатюрами.




    Успіхи команди КВК інженерно-енергетичного факультету «Пансіонат енергетиків» пов’язані з лідерськими якостями Сергія Гавриленка. Всерйоз захоплений гумором і маючи великий потенціал, він зробив команду яка оптимістично дивиться вперед і легко домагається поставлених цілей. Його однодумці Вікторія Д’яконенко, Сергій Красюченко, Констянтин Олійник, Михайло Сербін, Дмитро Портян при зустрічі з глядачами випромінюють позитив і радість, несуть позитивний заряд енергії, посмішки і оптимістичний настрій. Усе так влучно, дотепно. Вони тричі поспіль, з 2015 по 2017 р. виборювали Кубок Ректора з гумору та носять звання чотириразових переможців.






    Не кожен може наважитися бути самим собою. Не всі люди так сильно прагнуть до самовираження, що готові долати значні труднощі. Насправді лише одиниці знають, чого хочуть досягти в житті. Решта перебувають у вічному пошуку, який не має початку і кінця. Більшість просто пливуть за течією, не розуміючи, куди рухаються і навіщо.
    Сергій Гавриленко володіє характерними талантами і працює над собою для того, щоб мрії дійсно могли втілитися в реальність. Готовність терпіти труднощі, тимчасові нестатки, нерозуміння, він має настільки стійкий внутрішній стрижень, що ніхто не може їх зламати. Наявність мети окрилює, змушує робити активні дії.


інженерно-енергетичний факультет, студентстське самоврядування, таланти,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget