Регіональний науково-практичний семінар


    20 жовтня 2017 року на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ було проведено регіональний науково-практичний семінар «Інновації у забезпеченні якості тваринницької продукції».
    Мета семінару – впровадження інноваційних технологій у виробництво якісної і безпечної тваринницької продукції.
    В семінарі взяли участь керівники і спеціалісти господарств, обласних і районних управлінь, фахівці з тваринництва, ветеринарної медицини, стандартизації та підприємств з переробки сільськогосподарської продукції, викладачі, аспіранти і здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету. 


    Загальна кількість учасників семінару склала 110 чоловік, серед яких 6 докторів наук та 12 кандидатів наук. З особливою радістю та гордістю учасники семінару зустрічали випускника факультету ТВППТСБ 2014 року О.О. Кривоносова, який з успіхом працює на м’ясопереробному підприємстві м. Миколаєва.
     З вітальним словом до учасників семінару звернувся декан факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ, доктор с.-г. наук, професор, академік АНВО України М. І. Гиль.

  У ході семінару з актуальними і цікавими доповідями виступили:

Григор`єва Наталя Анатоліївна – начальник випробувальної лабораторії ДП
«Миколаївстандартметрологія» («Визначення показників безпечності харчової продукції та с.-г. сировини»)



 Гончаров Сергій Леонідович – кандидат ветеринарних наук, завідуючий відділом діагностики та боротьби з хворобами риб Миколаївської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини («Показники якості та безпеки прісноводної риби за параценогомімозу»)



 Кривоносов Олександр Олександрович – завідувач складу ковбасного цеху ФЛП «Шкуринський Олександр Миколайович» ТМ «Делікат» («Инновационный подход к технологической схеме производства сырокопченых мясных и колбасных изделий»)



Підпала Тетяна Василівна – доктор с.-г наук, професор («Безпечність виробництва молока в умовах племзаводу СТОВ «Промінь» Арбузинського району»)



Лихач Вадим Ярославович – доктор с.-г наук, доцент («Біохімічні процеси у м’ясі свиней різної стресочутливості та умов вирощування»)



Петрова Олена Іванівна – кандидат с.-г наук, доцент («Технологія виробництва яловичини за умов впровадження системи НАССР»)


Галімов Сергій Миколайович – кандидат с.-г наук, доцент («Фізико-хімічні ознаки м’яса свиней за різних методів розведення»)


 
Кравченко Олена Олександрівна – кандидат с.-г наук, доцент («Мікотоксини в кормах»)


 
Коцюбенко Ганна Анатоліївна – доктор с.-г наук, доцент,
Погорєлова Анастасія Олександрівна – аспірант кафедри ПЯБП («Виробництво еко-кролятини в умовах міні-ферм»)


Доповіді, що були представлені на семінарі, викликали жвавий інтерес у всіх присутніх.
Змістовною була дискусія з проблемних питань виробництва якісної і безпечної тваринницької продукції, в якій активну участь взяла студентська молодь.


Наприкінці семінару, з величезним задоволенням усіма бажаючими, учасниками семінару, було проведено дегустацію ковбасних виробів ФЛП «Шкуринський Олександр Миколайович» ТМ «Делікат».



Завідуюча кафедрою ПЯБП
професор Л.С. Патрєва

2017, факультет ТВППТСБ, кафедра ПЯБП, кафедра ТВППТСБ,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget