Вітаємо футбольну команду факультету ТВППТСБ!

27 вересня 2017 року відбувся «ІІ Кубок ректора з футболу» між факультетами Миколаївського НАУ, Технолого-економічним коледжем та Новобузьким коледжем МНАУ, який розфарбував яскравими барвами звичайний будній день для десятків глядачів неймовірною боротьбою за звання кращої футбольної команди університету 
Боротьба була не дитяча, однак команда здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ, на думку як глядачів, так і суддів, продемонструвала гідну гру.
    Із перших хвилин гри футболісти факультету відзначилися активною грою та яскравими моментами, зігравши при цьому у І відбірковому турі з командами Новобузького коледжу Миколаївського НАУ та факультету агротехнологій із рахунком 0:0. У півфіналі команда зустрілася з суперниками з ТЕК МНАУ, де змагалися за 3-4 місця. Злагоджена та наполеглива гра спортсменів закінчилася довгоочікуваним голом у ворота суперника.
    Відзначився як майстер своєї справи голкіпер команди факультету – першокурсник Звозьков Андрій, показавши високий клас, завдяки чому суперники не змогли забити жодного м'яча. Найкращим «бомбардиром» змагань став ще один гравець нашої команди – Меркуш Сергій, який отримав грамоту за відмінну гру, точні передачі та влучні удари. 
    Варто сказати про емоційний «бум» вболівальників під час всіх змагань, адже без них немає сенсу створювати такі заходи. Саме такі події у студентському житті допомагають студентству триматися разом та запам’ятати їх роки в університеті як найвеселіші та найяскравіші моменти у житті. 


Вітаємо команду факультету ТВППТСБ та її капітана Дум'яка Руслана зі здобуттям почесного третього місця у «ІІ Кубку Ректора з футболу».

Не бійтеся ставити у своєму житті цілі та досягайте їх будь-якими шляхами. Адже вдача обожнює наполегливих!!!

Заступник декана факультету з ВР доц. О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, спортивні змагання, футбол

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget