Екскурсія на Южно-Українську АЕС

    Здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету 06.10.2017 року відвідали Южно-українську АЕС. Спеціалісти АЕС ознайомили екскурсантів з історією станції, розповіли про заходи безпеки.
    Після загальних заходів та інструктажу з безпеки поведінки відвідали будівлю інфоцентру державної компанії "Енергоатом", співробітники станції провели лекцію про устрій реактора ВВЕР-1000, перспективи розвитку атомної енергетики в Україні, познайомили з енергетичними можливостями АЕС.



    Здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету відвідали Ташлицьку гідроакумулюючу електростанцію. Станція входить до Південноукраїнського енергокомплексу, в складі якого – Південноукраїнська атомна електростанція та Олександрівська мала гідроелектростанція. Ташликська ГАЕС призначена для покриття пікових навантажень у південно-західній частині об’єднаної енергосистеми України та для забезпечення надійного режиму роботи Південноукраїнської АЕС.


    Здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету відвідали навчальний центр який розташований в перепрофільованому четвертому блоці. Це тренажер, де оперативний персонал може підвищувати свої навички і моделювати різні ситуації. Саме звідси здійснюється повний контроль за складним технологічним процесом роботи блоку.








2017, зустріч, інженерно-енергетичний факультет, екскурсія,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget