Міжнародному Дню Миру присвячується…

Ми не вміємо тримати у руках автомати,
але у нас є своя зброя, яку ми можемо використати:
це наші знання, вчинки і наш голос.

Однією з форм громадянсько-патріотичного виховання у Миколаївському національному аграрному університеті є проведення відповідної освітньо-виховної роботи із здобувачами вищої освіти.

28 вересня 2017 року на факультеті ТВППТСБ здобувачами вищої освіти групи Т4/4 на чолі з їх наставником Лихач А. В. проведено відкриту кураторську годину, присвячену «Міжнародному Дню Миру».

Основна мета даного заходу полягала у ознайомленні здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету з історією започаткування даного свята; формування у здобувачів розуміння єдності та цілісності України, виховувати у молодих людей почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, сприяти формуванню активної життєвої позиції, спонукати здобувачів вищої освіти до активної участі у житті суспільства.

Всі учасники заходу отримали символ миру – білий голуб, а потім мали змогу прослухати молитву миру, переглянути відеоролики, присвячені миру у Світі, в Україні, вшанувати пам’ять Небесної сотні, загиблих на Майдані незалежності під час Революції гідності, пам’ять захисників нашої Вітчизни, полеглих на східному фронті, пам’ять усіх жертв війни хвилиною мовчання. 

На нашому заході також був виступ підполковника, заступника командира відділу МПЗ 79-ої окремої десантно-штурмової бригади Калашніка Ярослава Миколайовича, який разом із побратимами не одноразово боронили і боронять рубежі нашої неньки-України, а також переймаються її долею. 

Далі, гості та запрошені даного заходу, насолоджуючись гарним танком у виконанні К. Куліної, а також слухаючи чудову пісню про мир в Україні у виконанні Г. Доліновської зробили внесок у справу миру – залишили на карті України – власні побажання.

Наприкінці кураторської години пролунав Дзвін миру, а також звучала пісня про мир!!! 

Отож бо, в ім’я пам’яті усіх борців за волю і незалежність, за мир в Україні, ми заявляємо:

Україна – мирна держава!
Ми проти війни!
Ми хочемо миру!
Ми хочемо жити!

Куратор, доцент кафедри ГГТБ
А.В. Лихач













2017, День миру, факультет ТВППТСБ, кафедра генетики,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget