Лідер студентського самоврядування

Студентське самоврядування інженерно-енергетичного факультету об’єднує навколо себе творчі неординарні особистості, виступає ініціатором всіх цікавих корисних справ та дозвіллєвих заходів на факультеті.
Організатором динаміки студентського життя у всіх його напрямках, починаючи від культури особистості, спорту, творчості до участі у різноманітних заходах на факультеті є студентський декан Софія Кічка.

    Став лідером студентського самоврядування факультету, вона наполегливо працює, не покладаючи рук, не шкодуючи часу. З перших днів перебування на посаді студентського декана Софія об'єднала зусилля амбіційної молоді для досягнення змін та створила потужну команду, яка спроможна реалізовувати цілі і плани. 
    Студентське самоврядування стало ядром студентства, діяльність якого спрямована на удосконалення навчально-виховного процесу з метою підвищення якості знань, виховання духовності і культури здобувачів вищої освіти, зростання у них соціальної активності та відповідальності за доручену справу.
    Успіхи студентського самоврядування інженерно-енергетичного факультету цілком залежать від якостей лідера. Наш лідер - генератор емоційного настрою, заряджає своєю енергією студентський колектив факультету.


    Софія вміє швидко і чітко розподіляти завдання, оперативно приймати рішення, здійснювати контроль за їх виконанням, висуває пропозиції, ініціативи, веде за собою особистим прикладом, пропонує програму поведінки.




    Вона активна, амбіційна, зі своїми ідеями та переконаннями. Вона пробує, планує, помиляється, виправляється, реалізовує та самостверджується. Цим накопичує досвід.






    Здобувачі вищої освіти факультету відповідаючи на питання «З чим у вас асоціюється лідерство Софії Кічкі?» зазначають: «Уміння брати на себе зобов’язання і бути відповідальним за їх виконання», «Відповідальність лідера за свої слова і вчинки перед своєю командою», «Виконання того, що обіцяєш»





    Лідируюча особистість завжди займає активну життєву позицію, вона авторитетна для членів групи, з нею вони ідентифікуються.





    Під керівництвом Софії студентське самоврядування проводить багато доброчинних акцій, здобувачі вищої освіти факультету збирають кошти, іграшки, речі першої необхідності для дітей-сиріт та людей похилого віку; гроші спрямовують на допомогу та оздоровлення студентів: хтось потрапив в аварію, в когось виявили складну хворобу. 
    Цілком природно, що студентське самоврядування факультету приділяє увагу організації студентського дозвілля. Це, порівняно з іншими напрямками. Таки заходи як презентація талантів першокурсників, вечори новорічного кіно, тижневі заходи (тематичні кураторські години, виставка художньої літератури, інсценізації, конкурс читців поетичних творів Тараса Шевченка, виставка українського мистецтва, виробів і малюнків присвячених постаті Великого Кобзаря), розважальні шоу, спортивні змагання є постійними заходами на факультеті.










    Завдяки наполегливій і злагодженій роботі студентське самоврядування інженерно-енергетичного факультету активно розвивається, якісно впроваджуючи кваліфікованість, відповідальність, амбітність, бажання працювати, прагне зробити багато корисного для колективу, для суспільства і певним чином самореалізуватись. Лідером цього колективу є Софія Кічка, енергія, багатий досвід, невичерпний потенціал, послідовність та наполегливість якої, завжди будуть супутниками в досягненні поставлених цілей та прикладом для здобувачів вищої освіти!


студентське самоврядування, інженерно-енергетичний факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget