Гарний початок співпраці ВАТ «ПАТ Миронівський хлібопродукт» та факультету ТВППТСБ

11 жовтня 2017 року здобувачі вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології СВО «Магістр» відвідали ВАТ «ПАТ Миронівський хлібопродукт», у місті Ладижин. В умовах ПАТ «Вінницька птахофабрика», яка входить у цю корпорацію, відбулося заняття з навчальних дисциплін «Відходи тваринництва та їх переробка», «Проектування підприємств з виробництва та переробки продукції тваринництва», які викладає доцент кафедри технології виробництва продукції тваринництва Петрова Олена Іванівна. Разом зі здобувачами вищої освіти птахопереробне підприємство відвідали декан факультету ТВППТСБ професор Гиль Михайло Іванович та заступник декана з навчальної роботи, доцент Трибрат Руслан Олександрович.
ВАТ «ПАТ Миронівський хлібопродукт» – безперечний лідер на аграрному ринку країни в галузі птахівництва. На сьогоднішній день – це провідний виробник м'яса птиці в Європі з одним із найпотужніших продуктових брендів в Україні (СТОВ «Старинська птахофабрика» та найбільший виробник на ринку м'ясопереробки в Україні (ПрАТ «Український бекон», Миронівський м'ясопереробний завод «Легко»).
Дуже цікаву та пізнавальну екскурсію провів головний технолог птахопереробного підприємства Крупін Віктор Георгійович. Ми ознайомилися з усіма ланками технологічного процесу забою та переробки птиці. Зі здобувачами вищої освіти спілкувалися головні спеціалісти підприємства: Анна Євшель – директор по персоналу, Олена Рудік – фахівець по персоналу та стажуванню, Анна Бабич – фахівець по стандартизації, сертифікації та якості продукції.
Після відвідання птахопереробного підприємства ми ознайомилися з технологією виробництва молока в умовах молочно-товарного комплексу Гайсинська філія ПрАТ «Зернопродукт МХП», с. Краснопілка. Головний зоотехнік Казимов Руслан та зоотехнік Бліндер Євгеній провели екскурсію по комплексу та поспілкувалися зі здобувачами вищої освіти з питань годівлі великої рогатої худоби, технології виробництва молока, зокрема доїння, технології заготівлі кормів, тощо.
Здобувачів вищої освіти запрошують на дані підприємства для проходження навчальних та комплексних технологічних практик, а випускників нашого факультету – на роботу (стажування та працевлаштування).










доцент кафедри ТВПТ, к.с.-г. н. Петрова Олена Іванівна

факультет ТВППТСБ, біотехнологія, стажвування, працевлаштування,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget