Презентація закордонної практики


    23.10.2017 року на інженерно-енергетичному факультеті, за ініціативою студентського декану Софії Кічкі, для здобувачів вищої освіти факультету, бажаючих виїхати на закордонну практику, відбулася презентація закордонної практики. Розповідаючи про мету та цілі цього заходу, студентський декан надала необхідну інформацію про умови, які діють в університеті з питань виїзду на закордонну практику, запросила здобувачів вищої освіти бути активними, задавати питання, підтримувати дискусії, які будуть виникати при обговоренні.


    Здобувачі вищої освіти Дюльгер Олег група М 3/2, Бровка Анастасія група Ен 3/1 дотепно доповіли про закордону практику у м. Росток, Німеччина. Вони розповіли про умови роботи, проживання, питання особистої безпеки. В доповідях були висвітлені питання відпочинку та дозвілля. Доповідачі приготували для присутніх презентації, за допомогою яких здобувачі змогли побачити все те, про що розповідали. 





    З необхідною інформацією виступили Кромський Андрій, Таланов Анатолій, Наумович Владислав група М 4/1. Вони суттєво доповнили доповіді своїх товаришів, представив свої презентації.






    Здобувач вищої освіти Олександр Мудрий підготував відео звіт. Коментуючи відео, він провів учасників заходу по місцям проживання, дотепно поясняючи побутові умови при проживанні. Відео екскурсія допомогла тим, хто планує виїхати на закордонну практику, побачити місця проживання, місця роботи, отримати дуже важливу інформацію про характер праці, особисту гігієну, про взаємовідносини з керівниками робіт.


    Дуже багато було задано різноманітних питань. Здобувачів вищої освіти цікавили питання про індивідуальні засоби захисту від небезпек, оплату за працю, побутові умови, дозвілля. Всі присутні в аудиторії отримали велике задоволення від заходу та виразили бажання продовжувати презентації-звіти перед здобувачами вищої освіти, які бажають виїхати на закордонну практику.

2017, презентація, закордонна практика, інженерно-енергетичний факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget