СЕКЦІЙНІ ЗАСІДАННЯ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ У МЕЖАХ МІЖНАРОДНОГО ФОРУМУ «ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ В УМОВАХ ВІЙНИ І ПІСЛЯВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ: ГЛОБАЛЬНІ ТА НАЦІОНАЛЬНІ ВИМІРИ»

02 червня 2023 року продовжили свою роботу науковці України у Міжнародній науково-практичній конференції у межах Міжнародного форуму «Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри».
Під час секційного засідання «Впровадження екологічно безпечних, енерго- і ресурсозберігаючих агропродовольчих технологій в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» учасники конференції зокрема обговорювали питання щодо особливостей технології компанії MZURI.
Свою доповідь представив власник польської компанії «MzuriWorld» Марек Ружняк, який наголосив на перевагах застосування технології системи смугового землеробства Mzuri Pro-Till за умовах природного та штучного зволоження.
Федір та Сергій Карамаврови, регіональні представники компанії Mzuri акцентували свою увагу на особливостях технології компанії MZURI, зокрема на економічній, екологічній та прибутковій складовій.
Секційні засідання стали логічним завершенням Міжнародної науково-практичної конференції, під час яких учасники знайшли відповіді на актуальні питання сучасного агропромислового комплексу. 







День Поля,міжнародна науково-практична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget