Участь науково-педагогічних працівників кафедри обліку і оподаткування у міжнародній конференції

Протягом 12-14 травня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування вперше беруть участь у щорічної 27-й Міжнародній науковій конференції «Дослідження розвитку сільських територій 2021» (27th Annual International Scientific Conference «Research for Rural Development 2021»), яку проводить в онлайн-режимі Латвійський університет наук про життя та технології. Маємо відмітити надзвичайно чуйне, захоплююче відкриття конференції, що з перших хвилин налаштувало всіх її учасників лише на гарний настрій та позитивний результат!

Колектив науковців (професор Дубініна М.В., професор Ксьонжик І.В., доцент Сирцева С.В., доцент Чебан Ю.Ю., старший викладач Лугова О.І., асистент Пісоченко Т.С.) в межах тематики конференції досліджували питання передумов та основних аспектів впровадження системи комплаєнс в діяльність сільськогосподарських підприємств в Україні. Результатом участі у науковому заході є опублікування тез доповіді (постеру) на тему «IMPLEMENTATION OF THE COMPLIANCE SYSTEM IN THE ACTIVITIES OF AGRICULTURAL ENTERPRISES IN UKRAINE: PREREQUISITES AND MAIN ASPECTS» та отримання відповідних сертифікатів. 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування вдячні організаторам за проведення наукового заходу, розширення професійних і наукових кордонів, тепле спілкування та обмін інформацією між дослідниками, та бажають всім учасникам цього та всіх інших наукових заходів сил, натхнення та подальших наукових здобутків. 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget