Вітаємо здобувача вищої освіти Васильєва Олександра Сергійовича здобувача вищої освіти та Горбенко Олену Андріївну завідувача кафедри агроінженерії із перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агроінженерія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 року №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Агроінженерія» серед здобувачів закладів вищої освіти.
За результатами оцінювання наукових робіт галузевою конкурсною комісією Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувач вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету Васильєв Олександр Сергійович здобув перемогу та отримав диплом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Обґрунтування вибору обладнання для виробництва олії з насіння томатів».
Висловлена подяка науковому керівнику наукової роботи – кандидату технічних наук, доценту, завідувачу кафедри агроінженерії, інженерно-енергетичного факультету Горбенко Олені Андріївні за якісну підготовку здобувача вищої освіти.
Колектив інженерно-енергетичного факультету вітає здобувача Васильєва Олександра Сергійовича і наукового керівника Горбенко Олену Андріївну з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget