Терміни проведення обласного конкурсу стартапів подовжено

На базі Миколаївського національного аграрного університету триває обласний конкурс стартапів учнівської та студентської молоді Миколаївської області (далі – Конкурс).
Конкурс проводиться з метою виявлення кращих стартап-проєктів, стартап-ідей, стартап-рішень (далі – стартап) студентської та учнівської молоді Миколаївської області, визначення та подальшої підтримки кращих стартапів, що вирішують конкретні проблеми, відповідають актуальним запитам суспільства і спрямовані на покращення громадського життя. 
Конкурс проводиться у три етапи: І-ий етап – надання заявки та електронного портфоліо; ІІ-ий етап – бліц-презентація стартапів (не більше 10 слайдів); ІІІ-ій етап – визначення та нагородження переможців. Для участі у І-ому етапі Конкурсу необхідно зареєструватися на сайті Миколаївського національного аграрного університету до 22:00 години 10 жовтня 2020 року. Для цього необхідно заповнити заявку та розмістити електронне портфоліо (обов’язково зазначити номінацію: стартап для освіти; стартап для бізнесу; стартап для довкілля; стартап для суспільства; стартап для мистецтва). На переможців з кожної номінації чекають винагороди: 1 місце – диплом І ступеня та 3000 грн, 2 місце – диплом ІІ ступеня та 1000 грн, 3 місце – диплом ІІІ ступеня та 500 грн.
Додаткову інформацію щодо проведення Конкурсу розміщено за посиланням: https://startup.mnau.edu.ua/.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget