09.09.2021 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології проведено диспут на тему: «Чому я обрав спеціальність «Харчові технології?» зі здобувачами вищої освіти груп ХТ 1/1 та ХТ 1/2, організований куратором доцентом Л.О Стріхою та активом груп.
За результатами диспуту стало зрозуміло, що здобувачами вищої освіти свідомо та обґрунтовано обрано спеціальність 181 «Харчові технології» – галузь, в якій вони бачать своє фахове майбутнє, мають свої ідеї і бажають їх втілити у своїй професійної діяльності.
Бажаємо успіхів новоспеченим першокурсникам спеціальності 181 «Харчові технології»!
Кафедра технології переробки,
стандартизації та сертифікації
продукції тваринництва
Дописати коментар