Квест-екскурсії – це сучасно та цікаво!

20 вересня на факультеті менеджменту відбулася зустріч зі стейкхолдером – директором компанії IT-екскурсій «Mykolayiv Look city» Геннадієм Євтушенко. 

Під час зустрічі, здобувачі вищої освіти спеціальностей 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 073 «Менеджмент» дізналися про історію започаткування та розвитку бізнесу, який Геннадій Євтушенко розпочав ще в далекому 1995 році. Під час спілкування студенти також дізналися про переваги і недоліки франчайзингового бізнесу.

Як розповів практик, компанія IT-екскурсій «Mykolayiv Look city» пропонує охочим широкий спектр пішохідних екскурсій та велоекскурсій. Вже цього року, до Дня Незалежності компанією було презентовано перший тур доповненої реальності городищем «Дикий сад». Крім того, компанія «Mykolayiv Look city» пропонує споживачам насичений тім-білдінг у формі корпоративних квестів, а для гостей міста – квест-екскурсії українською та англійською мовами.

Цікавий та креативний підхід до організації екскурсій викликав жвавий інтерес та дискусію між студентами та практиком. У свою чергу, Геннадій Євтушенко запросив студентів та викладачів пройти один з квестів, який поєднує в собі захоплюючу гру та пізнавальний туризм.

Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу щиро дякує Геннадію за чудову зустріч та запрошує на наступну зустріч. 








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget