Освітня траєкторія здобувачів вищої освіти з використанням програми Poster

Студентське соціальне підприємство «Пекарня «Хліб мого краю» Миколаївського національного аграрного університету створено у партнерстві з Благодійним фондом «ЛАСКА», (м. Миколаїв) в межах реалізації проєкту «Розвиток громад в Україні через соціальне підприємництво» за фінансової підтримки IZ – VereinzurFоrderungvonVielfalt, DialogundBildung (Асоціація сприяння різноманітності, діалогу та освіти (Австрія) та Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» (Україна).
У межах данного проєкту здійснено оплату річної підписки Poster. За допомогою даної програми проводяться заняття для здобувачів вищої освіти освітніх спеціальностей 181 – «Харчові технології» та 241 – «Готельно-ресторанна справа» доцентом кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Петровою Оленою Іванівною та асистентом кафедри Шевчук Наталею Петрівною з навчальних дисциплін «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», «Енологія», «Технологія приготування страв сучасної української кухні», «Кулінарна етнологія», «Кулінарні тренди та гастрономія», «Нутриціологія», «Барна справа».
Дана програма дозволяє складати технологічні картки страви та напоїв із визначанням інгредієнтів (наприклад: салати, коктейлі, випічка), визначати кількість інгредієнтів для приготування напівфабрикатів, а також складати звіти за собівартістю, валовим прибутком.
Дякуємо Благодійному фонду «ЛАСКА» за співпрацю!













Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget