Заняття в умовах виробництва «Податкова служба – як майбутнє місце працевлаштування»

 21 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти четвертого курсу спеціальності «Облік і оподаткування» в рамках заняття в умовах виробництва з дисципліни «Облік і звітність в оподаткуванні» мали можливість дізнатися актуальну інформацію у сфері оподаткування та поспілкуватися з фахівцями Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області.

Зустріч відкрила виконуюча обов’язки начальника Головного управління Ольга Купчишина, яка обґрунтувала роль Державної податкової служби в наш час та її основні завдання і функції. Також здобувачів вищої освіти проінформували про порядок вступу на державну службу до Головного управління ДПС у Миколаївській області, наголосили на необхідності залучення молодих фахівців до роботи у податковій сфері та зазначили перелік необхідних умов для працевлаштування у державних органах.

Завідувач сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Миколаївській області Юлія Чокова розповіла про процедуру отримання податкової знижки на навчання у 2021 році. Також було приділено увагу старту кампанії з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Наприкінці лекції фахівці Головного управління Державної податкової служби у Миколаївській області відповіли на питання здобувачів, щодо можливостей подальшого працевлаштування та умов роботи (графік роботи, основні посадові обов’язки та напрями кар’єрного зростання).

Висловлюємо подяку всім фахівцям Головного управління ДПС у Миколаївській області за співпрацю з  Миколаївським національним аграрним університетом та плідну роботу зі здобувачами.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget