СТАЖУВАННЯ В НАЦІОНАЛЬНОМУ АГЕНСТВІ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

У травні 2021 р. Національним агентством України з питань державної служби (НАДС) було оголошено конкурс на проходження стажування громадян із числа молоді у ключових підрозділах апарату НАДС. З-поміж 20 резюме, які надійшли від потенційних кандидатів було обрано лише 6 учасників програми стажування, у тому числі і резюме Лівандовської Олени Артемівни, лаборанта кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, випускниці спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
Стажування проводилося відповідно до індивідуального плану, за результатом виконання якого Лівандовська Олена Артемівна отримала оцінку «відмінно». Олена Артемівна мала можливість ознайомитися з організацією роботи Генерального департаменту з питань професійного розвитку державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Національного агентства України з питань державної служби.
Кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки вітає Олену Артемівну з успішним проходженням стажування і пишається її здобутками, як випускниці спеціальності «Публічне управління та адміністрування»!




факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget