Практичні та лекційні заняття на базі ННПЦ Миколаївського НАУ

У Миколаївському національному аграрному університеті створено необхідні умови для проведення лекційних, практичних занять, науково-дослідної роботи, навчально-технологічної та виробничої практики студентів університету та Технолого-економічного коледжу, слухачів підрозділів підвищення кваліфікації відповідно до навчальних планів та ведення сільськогосподарського виробництва з урахуванням досягнень науково-технічного прогрессу на базі Навчально-науково-практичного центру (ННПЦ).
Специфікою підготовки фахівців за початковим рівнем (короткий цикл) вищої освіти за спеціальністю 201 «Агрономія» є проведення занять в умовах, наближених до поля. Практичні та лекційні заняття з дисципліни «Технологія виробництва продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти групи А (мб) 2/1 було проведено згідно із навчальним розкладом на базі ННПЦ викладачами кафедри рослинництва та садово-паркового господарства доцентами Коваленко О. А. та Хоненко Л. Г. на тему «Морфо-біологічні особливості та технологія вирощування хлібів ІІ групи». Студенти ознайомилися із морфологічними особливостями та технологіями вирощування соргових культур, зокрема сорго зернового, сорго віничного, сорго цукрового та сорго суданське. Згідно із тематикою науково-дослідної роботи за бюджетною тематикою «Інноваційні еколого-безпечні технології вирощування соргових культур для забезпечення альтернативних джерел енергії» студенти провели сортову прополку, біометричні виміри, відібрали снопові зразки та визначили біологічну урожайність соргових культур.
У Миколаївському національному аграрному університеті створенні чудові умови для підготовки високопрофесійних фахівців для агропромислового комплексу України.




факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget