Відкрита лекція на факультеті агротехнологій

28 вересня 2021 року на факультеті агротехнологій відбулася лекція із навчальної дисципліни «Введення до майбутньої професії» для студентів першого курсу СВО «Бакалавр» та «Молодший бакалавр», на яку запросили випускників факультету агротехнологій, колишніх співробітників, які працюють в ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА». Агролабораторію представляли Катерина Свідерська, Дмитро Абрамов та Михайло Троїцький .
ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА» є експертами в управлінні системою ґрунт-рослина-вода. Фахівці агролабораторії пропонують більше 30 видів випробувань ґрунтів, комплексні пакетні рішення для будь-яких ситуацій на полі, також проводять  хімічну діагностику та фітопатологічний аналіз рослинних зразків, аналіз насіннєвого матеріалу, води та добрив, а також впровадження та підтримку системи точного землеробства. Студентам було цікаво та вони ставили безліч запитань.
Щиро дякуємо нашим друзям за чудову зустріч та бажаємо ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА» та фахівцям установи успіхів, міцного здоров’я, невичерпної енергії, здійснення мрій та всіх благ!

 











факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget