КВМ „Лідери Миколаївщини”

17, 18 вересня в Миколаївському національному аграрному університеті відбулася урочиста подія – зльот „Лідери Миколаївщини”, в якому взяла участь учнівська молодь Миколаївщини, серед яких були представники молоді Березнегуватського району: Політікіна Інна та Копійка Єлизавета.

Учні мали можливість ознайомитися з умовами навчання та побуту здобувачів вищої освіти МНАУ. Відвідавши екскурсію факультетами, вони ознайомилися зі спеціальностями та дисциплінами, які вивчаються майбутніми фахівцями.

Крім ознайомлення з умовами навчання, учасники зльоту мали можливість ознайомитися з роботою студентського самоврядування в університеті та дізнатися багато корисного на майстер-класах. Оскільки основна запорука успішного формування особистості є здоровий спосіб життя, учасники зльоту мали нагоду взяти участь в спортивних змаганнях з різних видів спорту.

Гості з Березнегуватського району висловили подяку керівництву університету за проведення такого необхідного для професійної орієнтації учнів заходу.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget