Лекційне заняття за участі професіонала-практика – фахівця з публічних закупівель

Для розкриття особливостей процесу публічних закупівель з погляду на усі аспекти після спілкування з представником замовника закупівель до лекційного заняття запрошено фахівця з публічних закупівель з боку учасників Жуковську Ірину Юріївну, яка, до речі, є випускницею 2005 року спеціальності «Облік і аудит» Миколаївського національного аграрного університету. Заняття проведено у дискусійні формі. Основні питання, які було розглянуто, стосувались процедури розробки тендерної документації для участі в публічних закупівлях. Згадали й про покрокову реєстрацію в системі  ProZorro   для участі в аукціоні; про порядок проведення аукціону; про вартість подачі пропозиції; про процедуру пониження ціни за раунд; про права учасника редагувати або видаляти свою пропозицію; про процедуру оскарження торгів та інші питання.

Здобувачі вищої освіти не тільки дізналися багато цікавого з практичного досвіду, але й мали змогу обговорити зі спікером різні ситуації, які можуть виникати під участі в публічних закупівлях. Ірина Юріївна поділилася досвідом підготовки тендерної документації на конкретному власному прикладі, використовуючи для своєї розповіді фактичні документи, як у паперовій формі, так і підвантажені до системи ProZorro.

Дякуємо Ірині Юріївні за проведену на високому рівні практичну лекцію та живе спілкування! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget