Співпраця з зовнішніми стейкголдерами – виробничниками, професіоналами, практиками

Кафедра економіки підприємств організувала для здобувачів вищої освіти IV курсу спеціальності ««Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» відкриту лекцію  на тему: «Особливості процесу підготовки молодих спеціалістів в АТ «Миколаївобленерго», які являються випускниками вищих навчальних закладів енергетичних спеціальностей перед початком допуску до самостійного виконання робіт підвищеної небезпеки». 

Заступник начальника служби охорони праці та пожежної безпеки АТ «Миколаївобленерго» Дяченко О.Г. зауважив, що першочергова увага приділяється безпеці працівника під час виконання своїх функціональних обов’язків, на підприємстві організоване навчання, підвищення кваліфікації працівників, а також допуск до самостійної роботи знов прийнятих на роботу працівників  та працівників, які являються випускниками вищих навчальних закладів. Особливу увагу Олександр Григорович звернув на специфіку роботи навчального центру АТ «Миколаївобленерго», яка полягає в проведенні технічного навчання з підвищення кваліфікації персоналу АТ «Миколаївобленерго» робочих спеціальностей і інженерно-технічних працівників.

Дякуємо заступнику начальника служби охорони праці та пожежної безпеки АТ «Миколаївобленерго» Дяченко О.Г.  за цікаву і змістовну лекцію та сподіваємось на співпрацю у майбутньому.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget