Учні та майбутні абітурієнти МНАУ, беручи участь в учнівському зльоті «Лідери Миколаївщини» 18.09.2021 року під час проведення майстер-класів у межах програми «PROFISTAR», навчалися проводити дегустацію молочної продукції.
Під керівництвом завідувача кафедри ТПССПТ професора Підпалої Т.В., доцента Крамаренка О.С., асистента Шевчук Н.П. і завідувача лабораторій Мішуровської А.І. учнівська молодь опанувала основи дегустаційної справи.
Так, учнівська молодь об’єктивно оцінювала органолептичні властивості йогуртів та сиркових виробів – смак, аромат, консистенцію, колір, зовнішній вигляд та пакування.
Отриманні навички можуть бути використанні для визначення найкращої рецептури при виробництві і реалізації різноманітного асортименту молочної продукції України.
Кафедра технології переробки, стандартизації і
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар