Робота Школи вибору професії «Профі-Стар: стань успішним!» на інженерно-енергетичному факультеті

02 листопада 2018 року в Миколаївському національному аграрному університету на базі інженерно-енергетичного факультету в межах роботи Школи вибору професії «Профі-Стар: стань успішним!» кафедрою загальнотехнічних дисциплін під керівництвом в.о. завідувача кафедри Павла Миколайовича Полянського та доцента кафедри Наталії Андріївни Доценко було проведено майстер-клас на тему «Ескізування та виконання креслень об’єктів в системі AutoCAD» для учнів загальноосвітніх шкіл м. Миколаєва.
Випускники загальноосвітніх шкіл мали можливість навчитися виконувати ескізи деталей та їхнє креслення за допомогою конструкторської програми AutoCAD, оскільки користування програмним забезпеченням є важливим вмінням для підготовки майбутнього висококваліфікованого фахівця.
Зацікавлені слухачі ознайомилися із програмним забезпеченням, матеріальною базою університету і дійшли висновку, що високоякісну фахову підготовку можна отримати в умовах Миколаївського національного аграрного університету та його лабораторіях.
Дякуємо всім учням, які долучилися до заходу та чекаємо на нові зустрічі!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget