Робота Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним!» на факультеті ТВППТСБ

31 жовтня 2018 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології у межах роботи Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним!» випускникам Баловненської ЗОШ Новоодеського району було презентовано спеціальності, які можна здобути навчаючись на даному факультеті.
Доктором біологічних наук, професором кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Крамаренком Сергієм Сергійовичем було проведено лекцію щодо порівняльно-анатомічної характеристики людини і тварин. Під час лекції слухачі відкрили для себе багато нової і несподіваної інформації стосовно еволюції різноманітних систем організму людини, а також дізналися кому із представників тваринного світу ми завдячуємо формуванню того чи іншого органу.
Презентація спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» була проведена безпосередньо здобувачами вищої освіти. Студентки групи БТ 4/1 Олімпієва Олена, Юрик Яна, Роменська Вікторія та Кабанець Єлизавета поділилися з майбутніми абітурієнтами своїми враженнями від навчання в університеті, баченням майбутньої професії, а також тими знаннями та навичками, які вони здобули під час проходження виробничих практик.
Спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» презентував завідувач кафедри зоогігієни та ветеринарії, кандидат біол. наук, доцент Кот Стах Петрович. Зокрема, гостям факультету було продемонстровано техніку проведення мікробіологічних досліджень.
Презентацію спеціальності «Харчові технології» для майбутніх абітурієнтів провели завідувач кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва, професор Підпала Тетяна Василівна та доцент цієї ж кафедри Петрова Олена Іванівна. Зокрема, гостям було надано можливість відчути себе справжніми фахівцями-дегустаторами та провести оцінку м’ясних виробів.













В.о. завідувача кафедри ГГТБ 
С. І. Луговий

факультет ТВППТСБ, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget