Осіння сесія роботи Школи вибору професії «Профі-старт: стань успішним!» на факультеті менеджменту

Тисячі школярів вже найближчим часом зроблять один з найважливіших кроків у своєму житті – виберуть майбутню спеціальність. 
На факультеті менеджменту МНАУ розпочала свою роботу Школа вибору професій «Профі - старт: стань успішним!» для учнів шкіл та майбутніх абітурієнтів МНАУ. Мета роботи нашої школи – допомогти дітям визначити свої інтереси, здібності, особливості та об'єктивно оцінити можливості, що стане їм у нагоді при виборі майбутньої професії. 
30-31 жовтня 2018 р. було проведено 7 занять осінньої сесії. Учасниками Школи вибору професії стали 25 учнів 8-11-их класів із ЗОШ № 3, 6, 22, 42, 50, 57 м. Миколаєва, Сухоєланецької ЗОШ та інших. Заняття були організовані та проведені деканом факультету менеджменту О.В. Шебаніною, викладачами Л.М. Каращук, О.І. Котиковою, А.В. Ключник, Т.Г. Олійник, О.А. Горобченко, Л.Ю. Прогонюк, В.В. Клочан, Я.Е. Андрющенко, психологом Г.Л. Рурик та директором Центру громадського харчування В.П. Білоус.
Діти активно, із захопленням та цікавістю взяли участь у різноманітних тренінгах, диспутах, навчальних і профорієнтаційних іграх та практичній роботі. До того ж, 31 жовтня разом із студентами МНАУ відсвяткували Міжнародне свято – Halloween!!! Всі вони були нагороджені Сертифікатами учасника Школи вибору професії-2018. 
Завдання Школи «Профі-старт: стань успішним!» на факультеті менеджменту – створити середовище, що розвиває дітей та надає їм можливість власного вибору, показати, як люди приходять до своєї професії, як вони шукають себе, чого потрібно боятися, а чого – ні. Ми намагаємося їм полегшити цей шлях та пошуки й дати впевненість у собі!!!!
Висловлюємо щиру подяку всім учасникам Школи вибору професії!!!
Запрошуємо учнів 8-11-их класів закладів середньої освіти на весняну сесію роботи Школи вибору професії «Профі-старт: стань успішним!» на факультеті менеджменту!!!!
























факультет менеджменту, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget