Відкрита лекція на тему: «Можливості та ризики громад»

14 листопада 2018 року здобувачі вищої освіти факультету менеджменту відвідали відкриту лекцію голови Баштанської об’єднаної територіальної громади Рубського І.В. У ході лекції молодь дізналася про можливості розвитку територіальних громад, особливості функціонування органів місцевого самоврядування у сучасних умовах, співпрацю ОТГ з державними органами та міжнародними організаціями для залучення фінансування та багато іншого.


Після закінчення лекції Рубський І. В. відповів на безліч питань присутніх стосовно написання та подачі грантових проектів, розвитку інфраструктури ОТГ, залучення інвестицій, будівництва промислового парку та планів громади на майбутнє.


Факультет менеджменту сподівається на подальшу плідну співпрацю із представниками органів державної влади та бізнесу для проведення відкритих лекцій, круглих столів та конференцій для здобувачів вищої освіти з метою усвідомлення ними перспективи подальшого розвитку наукових пошуків у відповідних галузях, а також розкриття можливостей використання конкретних знань у професійній діяльності.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget