Сорочинський ярмарок на факультеті ТВППТСБ

    З нагоди проведення святкових заходів в університеті, присвячених Дню працівників сільського господарства та Міжнародному дню студента, на факультеті ТВППТСБ, за ініціативи органів студентського самоврядування, було організовано «Сорочинський ярмарок». Зранку відбулося театральне дійство – вітання зі святами здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників факультету.
    Ярмарок відбувся як справжнє свято веселощів, де лунали пісні, театральні постановки. Під час свята можна було придбати солодощі та смаколики на будь-який смак. 
На свято завітали почесні гості – перший проректор Миколаївського НАУ Дмитро Володимирович Бабенко та проректор з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Григорівна Шарата.
    Вторговані кошти від реалізації солодощів, студентське самоврядування спрямувало на благодійність – на потреби дітей-сиріт.
    Зі святом, шановні працівники сільського господарства та шановне студентство! Міцного здоров’я, творчої наснаги, миру та злагоди Вашим оселям!!!


































заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР 
О.І. Каратєєва


факультет ТВППТСБ, виховна робота, волонтери МНАУ, студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget