Студенти обліково-фінансового факультету про вибір спеціальності у Миколаївському НАУ

Цього тижня в межах профорієнтаційної роботи студенти та викладачі кафедри обліку і оподаткування Миколаївського НАУ відвідали Класичний ліцей міста Миколаєва та провели для ліцеїстів тренінг «Моє майбутнє – в моїх руках!»
Студентські роки у Миколаївському національному аграрному університеті це якісне навчання, наука, а також нові друзі, цікаві подорожі, веселі історії. 
Так, про університетське життя майбутнім випускникам ліцею розповіли майбутні бакалаври з обліку і оподаткування Віталій Ендрес та Олена Трум. Власний досвід студентів щодо вибору університету та майбутньої професії бухгалтера, податківця чи аудитора викликали активне обговорення серед ліцеїстів. Студенти із задоволенням розповіли про свої перемоги у Всеукраїнських і Міжнародних студентських наукових конкурсах та олімпіадах, про те, як проходили закордонну практику у Німеччині, скільки міст України і світу відвідали, навчаючись у Миколаївському національному аграрному університеті.
Директор ліцею Веднікова О. П. та класні керівники Шукаєва А. Ю. і Павлінова А. І. з турботою ставляться до професійного майбутнього своїх старшокласників і прагнуть, щоб вони вступили в найкращі заклади вищої освіти.
Бажаємо випускникам Класичного ліцею стати успішними людьми та справжніми професіоналами! 

Кафедра обліку і оподаткування 


кафедра обліку і оподаткування, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget