Провідні фахівці у сфері оподаткування провели заняття для студентів спеціальності «Облік і оподаткування» МНАУ

      Практична спрямованість вищої освіти сьогодні є одним із показників її якості та актуальності як для студентів Миколаївського національного аграрного університету, так і роботодавців Миколаївщини. 
       28 листопада 2018 року для студентів спеціальності «Облік і оподаткування» було проведено заняття заступником начальника ДПІ у Центральному районі м. Миколаєва О.А. Купчишиною щодо застосування спрощеної системи оподаткування суб’єктами підприємницької діяльності в Україні. 
         Питання законодавчого регулювання, основні відмінності між спрощеною та загальною системою оподаткування, припустимість деяких видів діяльності для спрощеної системи і багато інших аспектів було обговорено під час заняття.
       Ольга Анатоліївна привела приклади типових порушень СПД, що знаходяться на спрощеній системі оподаткування та штрафних санкцій  відповідно до законодавства. Студенти-обліковці ставили запитання щодо порядку відкриття власного бізнесу, його реєстрації та умов переходу на іншу систему оподаткування.
        Викладачі та студенти кафедри обліку й оподаткування впевнені, що поєднання теоретичної й практичної підготовки у Миколаївському національному аграрному університеті дасть можливість майбутнім фахівцям у сфері обліку і оподаткування стати конкурентоспроможними на ринку праці. 




Кафедра обліку і оподаткування МНАУ

кафедра обліку і оподаткування, обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget