Студенти-обліковці на заняттях в умовах виробництва ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»

   Практична  підготовка студентів кафедри обліку і оподаткування  починається ще в університеті під керівництвом досвідчених викладачів та представників підприємств в умовах, максимально наближених до професійних. Заняття в умовах виробництва сприяють не тільки формуванню сучасних професійних навичок майбутніх бухгалтерів, а і допомагають успішно працевлаштуватися. 
   Днями  було проведено практичне заняття в умовах виробництва на базі ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», який є одним із лідерів виробництва кисломолочних продуктів в Україні, для студентів обліково-фінансового факультету спеціальності  «Облік і оподаткування» академічних груп  Б 4/2 і Б 3/1 завідувачем кафедри Л.А. Козаченко і старшим викладачем А.Г. Костирко. 
   Під час виїзного заняття студенти були ознайомлені з історією розвитку, метою створення та діяльністю підприємства, що належить французькій компанії Lactalis Groupe, яка є одним з найбільших виробників молочної продукції у світі. Продукція Lactalis представлена на українському ринку брендами «President», «Galbani», «Дольче», «Lactel», «Лактонія», «Фанні», «Локо Моко».  Екскурсія дала можливість майбутнім фахівцям на практиці ознайомитися з принципами організації роботи молокопереробного підприємства і технологією виробництва молочної продукції.
   Студентам розповіли про курс, якого дотримується підприємство щодо забезпечення якості і харчової безпеки при виробництві, та показали в дії як працює програма спостереження продукції на всіх етапах виробництва для оптимального контролю за сировиною і готовою продукцією. Також у ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» впроваджено сертифіковану інтегровану систему управління якістю і безпекою харчових продуктів відповідно до вимог  стандартів ISO, а його працівники пройшли навчання за системою менеджменту безпеки та внутрішніх аудитів. 
   Все це дозволило студентам, як майбутнім економістам, так і безпосереднім споживачам молочної продукції, зрозуміти девіз компанії  – «Без відповідної якості не досягти лідерства!»
Щиро дякуємо керівництву ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» за гостинність! Бажаємо підприємству процвітання і успішного розвитку!




Кандидат економічних наук, 
старший викладач кафедри 
обліку і оподаткування 
А.Г. Костирко


обліково-фінансовий факультет, кафедра обліку і аудиту, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget