Перспективні вчені вітчизняної зоотехнічної науки діляться досвідом зі студентами

24 жовтня 2018 року проблемну лекцію на тему «Інноваційні технології генетики та розведення тварин» з дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для здобувачів вищої освіти І курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітнього ступеня «Магістр» провів Андрій Анатолійович Гетя – доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Національного університету біоресурсів і природокористування України. 
Не дивлячись на досить молодий вік, Андрій Анатолійович має значний досвід роботи на виробництві, в наукових установах, закладах вищої освіти, очолював Департамент тваринництва Мінагрополітики та продовольства України. 
Свою наукову діяльність Андрій Анатолійович присвятив оптимізації селекційного процесу у тваринництві – питанню, яке так гостро стоїть на порядку денному селекційно-племінної роботи вітчизняного тваринництва. Результатами цієї роботи є здобутки вченого, а саме: понад 180 наукових праць, у т.ч. понад 10 патентів, 12 підручників і монографій, 7 методичних рекомендацій, 5 навчально-методичних розробок.
Тому й не дивно, що студенти з великою увагою та задоволенням слухали цікавий теоретичний матеріал та безліч прикладів з практичного досвіду Андрія Анатолійовича, а на останок висловили слова щирої подяки за цікаво проведений час.

Заступник декана факультету ТВППТСБ 
з наукової роботи Р.О. Трибрат

факультет ТВППТСБ, наукова робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget