Професійна орієнтація у Єланецькому районі

22 листопада 2018 року за запрошенням Єланецької районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості із метою професійної орієнтації випускників шкіл делегація науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету взяла участь у ярмарку професій. На зустрічі у Єланецькому районному палаці культури були присутні учні 8, 9, 10, 11-х класів та їхні батьки. 
Від усього науково-педагогічного колективу університету привітав учасників профорієнтаційного заходу та розповів про широкі можливості для здобуття якісної вищої освіти декан факультету довузівської підготовки доцент І.М. Марценюк. Він запросив випускників шкіл обрати для себе одну із багатьох затребуваних професій та наголосив на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіхів у житті.  
Із великим захопленням учні шкіл сприйняли виступи талановитої студентської молоді нашого університету – учасників культурно-мистецького центру «Експромт». Номери різних жанрів – від театральних до хореографічних – не залишили байдужими жодного із присутніх у залі Палацу культури і показали учням шкіл, що у Миколаївському НАУ створені найкращі умови для розвитку творчих здібностей молоді.
Сподіваємось, що отримана під час заходу інформація допоможе учням Єланеччини правильно зорієнтуватися та обрати улюблену  професію у Миколаївському національному аграрному університеті, яка стане запорукою їхнього успішного майбутнього.











профорієнтаційна робота, культурно-мистецький центр Експромт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget