31 жовтня 2018 р. на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ під керівництвом в.о. завідувача кафедри Вадима Ярославовича Лихача було проведено тренінг для учнів загальноосвітніх шкіл Братського району на тему «Інноваційні технології виробництва продукції свинарства» в оновленій профільній лабораторії ауд. 215-а. Учні 10-11-х класів отримали можливість поспілкуватися щодо основних інноваційних принципів технології виробництва продукції свинарства, їм було наголошено на тому, що «свинарський бізнес», як національний, переживає зараз серйозний занепад і саме через 4-5 років, за твердженням експертів, буде відбуватися його бурхливе відродження, оскільки це одна із основних галузей яка формує м’ясний баланс світу, отже якщо абітурієнти оберуть для навчання спеціальність 204-ТВППТ https://pk.mnau.edu.ua/bachelor/tvppt/ то будуть у великому попиті на ринку праці!!! Зацікавлені слухачі ознайомилися із сучасним обладнанням для підприємств з виробництва свинини і дійшли висновку, що враховуючи на сьогодні всю закритість свинарських господарств, то повну, детальну інформацію та високу, фахову підготовку можна отримати лише в умовах Миколаївського національного аграрного університету і в його профільних лабораторіях.
Дякуємо усім учням, які долучилися до заходу та чекаємо на нові зустрічі!
Доктор с.-г. наук, доцент,
в.о. зав. кафедри ТВПТ
Лихач Вадим Ярославович
Дописати коментар