Участь студентів групи Г1/1 у ХІ Миколаївських міських екологічних читаннях «Збережемо для нащадків»

1-2 листопада 2018 року студенти факультету агротехнологій групи Г1/1 та доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Миколаївна Манушкіна взяли участь у ХІ Миколаївських міських екологічних читаннях «Збережемо для нащадків». Захід відбувся в Центральній міській бібліотеці ім. Кропивницького.за підтримки департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради під патронатом міського голови О. Сенкевича. 
У заході взяли участь представники державних природоохоронних органів, установ, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій, закладів культури та освіти, громадських організацій. 
Тема екочитань «Міські агломерації та їх вплив на навколишнє середовище». Впродовж читань учасники розглянули питання екологічної складової управління процесом урбанізації, санітарно-гігієнічного стану водних об'єктів, атмосферного повітря і ґрунту та впливу промисловості, транспорту на навколишнє середовище. Відбувся обмін досвідом щодо збереження і розвитку природного комплексу, озеленення територій, природно-заповідного фонду. Участь студентів у екочитаннях сприяє формуванню екологічної культури та підвищує рівень екологічної освіти.
Дякуємо організаторам за запрошення до участі та змістовно проведені екологічні читання!









факультет агротехнологій, кафедра землеробства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget