Участь НПП факультету ТВППТСБ у Міжнародному дні поля МНАУ

30 травня 2024 року на інноваційному полігоні з трансферу сучасних технологій в агропромисловому комплексі Миколаївського національного аграрного університету відбувся Міжнародний день поля у межах форуму "Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри".

Викладачі та здобувачі вищої освіти факультету ТВППТСБ взяли активну участь у заході, на якому було представлено дуже насичену програму: екскурсія виставковими полями з презентацією нових сортів зернових, технічних культур та ознайомленням з різними система землеробства,  виставковими ділянками з презентацією сучасної сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва, презентацією сучасної бджолиної пасіки, апізони та  «Зеленої аудиторії». Крім того відвідувачі мали змогу продегустувати продукцію Науково-навчально-виробничих лабораторій із вівчарства (Асканійська, Романівська порода), свинарства, рибництва, птахівництва (яйця перепелині), переробки та визначення якості рослинних масел (олія соняшникова), м’ясних продуктів (напівкопчені ковбаси, варено-копчені ковбаси, сосиски «Мисливські»), хлібобулочних виробів тощо, яка виготовлена студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.

Висловлюємо щиру подяку керівництву університету в особі ректора В.С. Шебаніна за організацію та проведення такого масштабного заходу, можливість поєднати науку та виробництво, що сприяє творчій та професійній співпраці. Бажаємо міцного здоров'я, творчої наснаги та многії літа усім учасникам заходу – студентам, викладачам, підприємцям й гостям!











Заступник декана з НР Руслан ТРИБРАТ

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget