РЕЗУЛЬТАТИ МІЖНАРОДНОГО СТУДЕНТСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ТВОРЧОГО КОНКУРСУ «АГРАРНІ НАУКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВО»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2023 р. №1485 протягом січня-червня 2024 року на базі Миколаївського національного аграрного університету було проведено Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство». Конкурс проводився за напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія.

На перший тур Конкурсу було подано 354 проєкти з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 30 університетів таких країн як: Польща, Латвія, США, Молдова, Чехія, Словаччина, Болгарія, Грузія, Боснія і Герцоговина, Казахстан, Узбекистан та ін.

За напрямком технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на Конкурс було зареєстровано 64 проєкти. Після подвійного сліпого рецензування робіт висококваліфікованим журі було визначено 17 фіналістів Конкурсу, які презентували свої наукові результати всім учасникам підсумкової науково-практичної конференції, яку було проведено 11 червня 2024 р. Всі конкурсанти захистили свої наукові проєкти на високому науковому рівні, за що їх було нагороджено дипломами І-ІІІ ступенів (https://konkurs.mnau.edu.ua/files/result-2024/tvppt-2-ua.pdf).

Щиро вітаємо переможців Конкурсу та їх наукових керівників! Дякуємо членам журі за активну участь у заході та сподіваємося на подальшу співпрацю!














Голова журі Сергій ЛУГОВИЙ,

організаційний секретар конкурсу Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget