Вручення дипломів здобувачам вищої освіти ОНП «Агрономія»

7 червня 2024 року на факультеті агротехнологій відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів та додатків до дипломів магістрам денної форми здобуття вищої освіти спеціальності 201 Агрономія Миколаївського національного аграрного університету.
З вітальним словом до випускників звернулися проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації, професорка Шарата Н. Г. та декан факультету агротехнологій, професорка Дробітько А. В. 
Привітання випускникам та настанови у професійне життя пролунали від гаранта освітньої програми, завідувачки кафедри рослинництва та садово-паркового господарства, професорки Панфілової А. В., завідувачки кафедри землеробства, геодезії та землеустрою, професорки Гамаюнової В. В. та завідувачки кафедри виноградарства та подоовочівництва, доцентки Нікончук Н. В.
Щиро вітаємо випускників, бажаємо Миру, реалізації всіх мрій, професійних проєктів, добра та злагоди! Пам’ятайте, що двері Миколаївського національного аграрного університету завжди відкриті для вас!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget