Отримання здобувачами вищої освіти групи А4/4 освітньої кваліфікації бакалавр з агрономії

17 червня 2024 року в Миколаївському НАУ був останній день здачі атестаційного екзамену з отримання звання освітньо - кваліфікаційного рівня бакалавр з агрономії. Куратор групи А 4/4 доцент Валентина Федорчук привітала здобувачів вищої освіти з успішною здачею державного екзамену.

Вона відмітила, що ці чотири роки були не простими - пандемія COVID-19, а тепер і повномасштабна війна, розв’язана країною агресором, внесли в наше життя свої корективи. Але ми, викладачі МНАУ намагались зробити все, щоб передати вам необхідні знання, зробити з вас висококваліфікованих працівників, які працюватимуть на благо держави. Побажала усім щасливої долі, жити в своїй країні, миру та перемоги. 

Поспілкувалась з бакалаврами про їхні плани на майбутнє. Випускники кажуть, що попри всі негаразди, їм вдалося отримати знання та навички, необхідні для професійного зростання. Подальші плани випускників - працювати за фахом, дехто збирається йти захищати Батьківщину, але більшість мають наміри продовжити навчання в магістратурі.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget