ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ НА КАФЕДРІ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

18 червня 2024 р. на факультеті ТВППТСБ відбулося засідання Державної екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт освітньої спеціальності 162-«Біотехнології та біоінженерія» ступеня вищої освіти «Бакалавр». Головою екзаменаційної комісії було призначено кандидата сільськогосподарських наук, професора, декана факультету біотехнологій 

Державного біотехнологічного університету м. Харків Олену Валентинівну Щербак.

Тематика кваліфікаційних робіт відзначалася актуальністю, практичним значенням та повністю відповідала шифру спеціальності. Крім того, вперше в історії факультету, здобувачкою вищої освіти Анастасією Ловинською, під керівництвом доцента Євгена Володимировича Баркаря, було підготовлено кваліфікаційну роботу на базі підприємства Medtronic Sofamor Danek Deggendorf (Німеччина) англійською мовою, презентація якої та дискусія на засідання Державної екзаменаційної комісії відбувалися теж іноземною мовою. Здобувачі під час захисту продемонстрували високий рівень володіння фаховими компетенціями та практичними навичками в галузі біотехнології. Відповіді студентів на запитання від членів екзаменаційної комісії під час дискусії були логічними, аргументованими та професійними. 

Співробітники кафедри біотехнології та біоінженерії щиро вітають випускників освітньої спеціальності 162-«Біотехнології та біоінженерія» з успішним захистом кваліфікаційних робіт та присвоєнням ступеня вищої освіти «Бакалавр з біотехнології та біоінженерії»

Бажаємо випускникам міцного здоров'я, наснаги, успішно скласти вступні випробування та вступити на наступний рівень «Магістра» в кращих традиціях єдиної родини Миколаївського національного аграрного університету! Разом до Перемоги!















В.о. завідувача  кафедри БТтаБ О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget