Перемога у XІ Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку»!

Перемогу у XІ Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Кредитно-банківська система: історія, сучасність та перспективи розвитку» вибороли здобувачки вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету Красноноженко Віталія та Нестерчук Тетяна (група Ф 4/1), які  06 червня 2024 року взяли участь у підсумковій науково-практичній конференції ІІ туру Конкурсу на базі Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана.
Наукова робота на тему «Цифрова валюта центральних банків: міжнародний досвід та українські реалії», підготовлена під керівництвом, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування О.А. Боднар, була відмічена конкурсною комісією. Здобувачки отримали дипломи І ступеня!
Щиро вітаємо Віталію, Тетяну та їх наукового керівника з перемогою у Всеукраїнському науковому конкурсі! Кафедра фінансів, банківської справи та страхування пишається своїми талановитими юними науковцями!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget