ЧЕРГОВИЙ КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО

19 та 20 червня на кафедрі переробки продукції тваринництва та харчових технологій відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів IV курсу вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології». Екзаменаційна комісія заслухала та оцінила доповіді всіх випускників. Більшість робіт мали наукову складову та включали практичні рекомендації для підприємств, де студенти проходили виробничу переддипломну практику.

Студенти продемонстрували високий рівень фахових знань і впевнено відповідали на запитання комісії. Презентації робіт були яскравими та доповнені зображеннями власних розробок. Усім випускникам присвоєно кваліфікацію «Бакалавр з харчових технологій».

Успіх випускників є також успіхом викладачів кафедри, адже вони вклали багато зусиль, часу та душі у підготовку студентів.

Кафедра ППТ та ХТ вітає своїх випускників-бакалаврів і запрошує їх продовжити навчання на магістерському рівні за спеціальністю 181 «Харчові технології».






факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget