ЗАХИСТ ЗВІТІВ ІЗ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ НА КАФЕДРІ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

Згідно із діючим «Положенням про проведення практик студентів у Миколаївському національному аграрному університеті» у період з 06.06.2024 р. по 07.06.2024 р. було проведено виробничу (переддипломну) практику з «Проєктування біотехнологічних виробництв» у здобувачів вищої освіти IV курсу факультету ТВППТСБ ОС 162 – «Біотехнології та біоінженерія» СВО «Бакалавр».

12 червня 2024 р. на кафедрі біотехнології та біоінженерії відбувся публічний захист  звітів із виробничої (переддипломної) практики, на якому були присусні всі викладачі кафедри та студенти-практиканти.

Захисти звітів із практик відбулися у форматі конференції, де кожному здобувачеві вищої освіти було поставлено низку конкретних запитань щодо технологічних процесів біотехнологічних виробництв у межах господарств, на базі яких була проведена практика. Представлені доповіді викликали зацікавленість усіх учасників зустрічі, а доповідачі впевнено відповідали на поставлені запитання, що сприяло одержанню відповідних високих оцінок за захист звітів.







Кафедра біотехнології та біоінженерії

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget