Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2023 р. № 1485 Миколаївський національний аграрний університет визначено базовим закладом вищої освіти для проведення Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство». Конкурс проводився за напрямками: агрономія; технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; агроінженерія. 

Перший етап Конкурсу проходив у закладах вищої освіти упродовж грудня 2023 року – березня 2024 року; другий - на базі Миколаївського національного аграрного університету упродовж квітня – червня 2024 року.

На перший тур II етапу Конкурсу було подано 354 проєкти з українських та закордонних закладів вищої освіти, у тому числі з 30 університетів таких країн як: Польща, Латвія, США, Молдова, Чехія, Словаччина, Болгарія, Грузія, Боснія і Герцоговина та ін.

На першому турі II етапу Конкурсу відбулося рецензування наукових проєктів членами журі та обговорення їх на засіданнях, які проходили 13-15 травня 2024 р. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% від загальної кількості учасників відповідно до рейтингу), які запрошені до участі у другому турі II етапу Конкурсу.

Упродовж 11-12 червня 2024 р. за кожним напрямком Конкурсу були проведені підсумкові науково-практичні конференції по захисту проєктів в режимі відеоконференцій з використанням платформи Zoom. За результатами захисту проєктів Журі визначило переможців Конкурсу, якими стали 168 здобувачів вищої освіти (40 – за напрямком агрономія, 29 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 99 – агроінженерія).

14 червня 2024 р. було оголошено переможців та підведено підсумки Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу «Аграрні науки та продовольство.

Щиро вітаємо переможців Конкурсу і бажаємо подальших наукових здобутків під мирним небом України!














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget