Залучення внутрішніх стейкхолдерів Миколаївського національного аграрного університету до навчального процесу

Запрошення науково-педагогічними працівниками спеціалістів-практиків до проведення дуальних занять на кафедрі обліку і оподаткування давно вже не новація. Водночас, до проведення заняття вперше запрошено спеціаліста Миколаївського національного аграрного університету у рамках роботи із стейкхолдерами! 

Так,  27 жовтня лекційне заняття з використанням можливостей Zoom-конференції для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання із дисципліни «Організація і методика аудиту» на тему «Кадровий аудит» доктор економічних наук, професор Дубініна Марина Вікторівна провела разом із начальником відділу кадрів Машкіною Людмилою Василівною. 

Людмила Василівна має вісімнадцятирічний стаж кадрової роботи та другу вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит». Саме тому наведені спеціалістом практичні приклади ведення кадрового обліку, оформлення кадрової документації, типові помилки у кадровій роботі та зміні у кадровому законодавстві стали підставою для значної кількості додаткових запитань з боку здобувачів, оскільки практичні аспекти є основою якісно спланованого та проведеного аудиту.

Миколаївський національний аграрний університет є скарбницею спеціалістів-практиків, які залюбки діляться своїми практичними знаннями. 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget