Проведення профорієнтаційної роботи кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання

Кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання активно проводиться профорієнтаційна робота в школах Миколаївщини.

Клочан Ірина Володимирівна провела бесіду з абітурієнтами Миколаївської ЗОШ №35 щодо участі у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського національного аграрного університету для професійної орієнтації вступників.

Могильницька Алла Миколаївна провела онлайн-зустріч з учнями Миколаївської ЗОШ №6 щодо участі в олімпіаді, а також набору на 6-місячні курси до зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Хильком Іваном Івановичем була проведена зустріч з адміністрацією Миколаївської ЗОШ №52 та гімназії №4 щодо можливості організації онлайн-зустрічі з випускниками.

Тищенко Світлана Іванівна плідно співпрацює з Миколаївською ЗОШ №34 щодо залучення випускників до Всеукраїнської олімпіади Миколаївського національного аграрного університету.

Крайній Володимир Олексійович активно співпрацює з адміністрацією ЗОШ №3 та ЗОШ №17, батьками випускників та безпосередньо з випускниками.

Кафедра щиро бажає творчої наснаги та перемоги всім учасникам Всеукраїнської олімпіади Миколаївського національного аграрного університету!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget