Дистанційне навчання студентів інженерно-енергетичного факультету

Актуальність стану безпеки життєдіяльності людини визначається трьома основними складовими: зростанням глобальних природних небезпек, спричинених порушенням екологічної рівноваги природного середовища; зростанням кількості техногенних небезпек (аварій і катастроф) під час взаємодії людини зі складними технічними системами; поширенням інфекційних захворювань та соціальною напругою в суспільстві у зв’язку з обмеженнями прав громадян країни.
Здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету своєчасно отримують необхідну інформацію про безпеку життєдіяльності та захист населення не тільки із засобів масової інформації. Вони своєчасно отримують навчальні завдання із таких важливих дисциплін сьогодення, як «Безпека життєдіяльності» та «Цивільний захист» (викладач кафедри методики професійного навчання Курепін В.М.).
Забезпечення особистої та громадської безпеки і збереження здоров’я було і є одним з найважливіших практичних завдань дисциплін безпеки.
#Залишайтесявдома - бережіть життя та здоров’я !!!








інженерно-енергетичний факультет, дистанційна освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget