Проведення занять із залученням фахівців

Кафедра виноградарства і плодоовочівництва практикує проведення аудиторних занять із залученням фахівців з виробництва. Цього разу до нас завітала інженерка Миколаївського комбінату хлібопродуктів Марина Миколаївна Алемаскіна, яка провела практичне заняття із навчальної дисципліни «Технологія зберігання, переробки і стандартизація продукції рослинництва» на тему: «Склоподібність зерна пшениці – основний показник якості, що нормується національним нормативним документом». Після детальної характеристики цього показника якості пшениці Марина Миколаївна продемонструвала здобувачам вищої освіти 4-го курсу факультету агротехнологій як за допомогою діафаноскопу можна визначити склоподібність зерна.
Слухачі щиро вдячні Марині Миколаївні за практичну допомогу з визначення якості зерна.





факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget