Відкриті лекції на інженерно-енергетичному факультеті

Триває цикл відкритих лекцій для здобувачів вищої освіти 3 курсу інженерно-енергетичного факультету МНАУ спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)». Згідно з планом роботи науково-дослідницького студентського гуртка з дисципліни «Професійна педагогіка» (керівник завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Горбунова Каріне Маркарівна) 8 жовтня відбулася зустріч за участю заступника директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації – начальника управління професійної (професійно-технічної), вищої освіти, науки та кадрового забезпечення Комісарової Людмили Олексіївни. 





Були висвітлені питання державного стандарту професійно-технічної освіти, як основи підготовки кваліфікованих робітників.
У ході засідання гуртка Людмила Олексіївна відповіла на численні запитання здобувачів вищої освіти. Кафедра методики професійного навчання дякує Людмилі Олексіївні Комісаровій за цікаво проведений захід та сподівається на подальшу співпрацю!
 

інженерно-енергетичний факультет, відкрита лекція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget